Elev på Kruse


Klik og se, hvordan hverdagen er på Kruses Gymnasium – men det bedste indtryk får du, hvis du ringer og booker en dag sammen med en 1.g klasse.

Kruses Gymnasium er et mindre og overskueligt gymnasium, hvor du har nemt ved at få venner på tværs af årgange og klasser, og hvor lærerne kender eleverne. Vi er et stærkt alternativ til de store gymnasier og kan give dig et nært studiemiljø, hvor du indgår i tætte relationer.

Elev, 2.g:
“Jeg oplevede, at folk var meget åbne og hjælpsomme over for os nye 1.g’ere. Eleverne, som kom fra Kruse i forvejen, kunne fx godt se, når man engang imellem ikke helt vidste, hvor man skulle gå hen. Så kunne de sige, at ”nåh, du skal derhen. Okay, når vi går derover, så går vi som regel over glasgangen”… og så begynder man lige pludselig at snakke sammen og lære hinanden at kende“.

Ring 4434 6200, hvis du vil vide mere om dine muligheder på Kruses Gymnasium.

Eleverne på Kruses Gymnasium kommer fra mange forskellige skoler i og uden for Furesø. Du skal vælge Kruses Gymnasium, hvis du vil gå på et gymnasium, hvor faglighed udvikles og trives i et stærkt fællesskab, og hvor vi tror på, at du kan nå langt  – uanset hvilken baggrund du kommer fra.

Kruses Gymnasium er et privat gymnasium med et stort fokus på at videreudvikle og fastholde den høje faglighed og det stærke fællesskab, som vi har på skolen. I 2015 lå Kruses Gymnasium nummer fire på listen over gymnasier i landet med det højeste karaktergennemsnit til studentereksamen.

For skoleåret 2017/2018 er prisen 1.395 kr. pr. måned. Fra skoleåret 2018/2019 er prisen 1.495 kr. pr. måned.

Læs her om ‘fakta om optagelse på Kruse’
http://mks.dk/gymnasium/praktisk/fakta-optagelse-paa-kruse-gymnasium/

Læs her hvordan du kan besøge en 1.g klasse på Kruse.
http://mks.dk/gymnasium/praktisk/besog-kruses-gymnasium/

Vidste du, at Kruse har sin egen skolebus?

Transport til og fra Kruses Gymnasium/Farum st. – klik her.
http://mks.dk/gymnasium/praktisk/transport/

Kruses Gymnasium ligger i Farum og har et stort fokus på at videreudvikle og fastholde den høje faglighed og det stærke fællesskab, som vi har på skolen. Vi er nemlig kendte for at have et stærkt fællesskab blandt eleverne, hvor alle taler med alle på tværs af klasser og årgange.