Café Kruse

Udvalg Café Kruse
Café Kruse – Kruses Gymnasiums populære café

Café Kruse er skolens café-udvalg, som 4-5 gange om året står for at omdanne skolens kantineområde og udendørsareal til et hyggeligt cafémiljø og skabe den stemning, der har gjort caféen så populær!

Caféen er en fredagscafé, der åbner straks efter skoletid fredag eftermiddag, hvor eleverne kan samles for at skyde weekenden i gang – der er garanti for hygge, god stemning og plads til alle!

Det sker her!

Café Kruse er stedet, hvor man kan holde pause fra både afleveringer og lektier og i stedet hygge sig med venner fra alle linjer og årgange over eksempelvis bordfodbold eller et par kolde øl.

Udvalget bag Café Kruse sætter stort fokus på at skabe en god stemning og prøver i den sammenhæng at gøre caféerne spændende ved eksempelvis at afholde Krusemesterskaberne i beer pong eller bordfodbold!

Til den gode stemning kommer der selvfølgelig mennesker og lidt støj, så vi sørger også for, at der aldrig er stille stunder uden lækker musik, når caféen åbner.

Udvalget har tidligere stablet forskellige arrangementer sammen med Furesøs Ungeråd på benene. Det har senest resulteret i Comedy Night i Galaksen i Værløse, hvor komikerne Martin Nørgaard og Ruben Søltoft gæstede scenen.

Kruses traditionsrige caféer har de sidste år blomstret som aldrig før, og med en stadig stigende interesse for udvalget blandt eleverne, repræsenterer vi et meget engageret hold af elever fra alle årgange, som vil gøre alt for, at caféerne forløber, som eleverne ønsker det!

Vi glæder os meget til at se jer til Café Kruse!