Elevråd

elevråd

Hvad er elevrådet ?

Elevrådet på Kruses Gymnasium er elevernes talerør til skolens ledelse, bestyrelse og lærere, og dets fornemmeste formål er at varetage elevernes rettigheder.

Hvem er vi ?

Elevrådet på Kruses Gymnasium ledes til daglig af elevrådsformændene Siff Petersen 3m og Simone Flindhardt 3t, ud fra elevrådets vedtægter.
Vedtægterne kan ses her.
Desuden består elevrådet af to eller flere dedikerede repræsentanter fra hver af gymnasieklasserne og de to 10.klasser.

Hvad laver Elevrådet ?

Elevrådet er engageret i en række udvalg for at søge den bedst mulige indflydelse for skolens elever. Blandt andet er vi repræsenteret i Kontaktudvalget, hvor der foregår en konstruktiv dialog mellem ledelsen, lærerene og skolens elevudvalg.

I skolens bestyrelse sidder formændene desuden med og sikrer, at eleverne altid er involveret, når der tages beslutninger – uanset på hvilket niveau. Og vi bliver lyttet til – eleverne er trods alt mest vidende om, hvordan det er at være gymnasieelev.

Eleverne på Kruses Gymnasiums interesser varetages nationalt af interesseorganisationen Danske Gymnasieelevers sammenslutning – også kaldet DGS. Igennem DGS er der en god mulighed for at erfaringsudveksle med andre elevråd fra alle steder i landet, hvilket vi i den grad anser for gavnligt.

Alle er naturligvis velkomne til at kontakte elevrådet.

Dette kan ske enten på e-mail,

simone.flindhardt@gmail.com eller siffmp@hotmail.com

Per brev

Marie Kruses Skole
Att.: Gymnasiets Elevråd
Stavnsholtvej 29-31
3520 Farum

eller på telefon

Mandag til fredag, 16:00 – 21:00

  • Simone Flindhardt: 23 92 40 80
  • Siff Mia Petersen: 28 11 57 64

Skolen kan desuden kontaktes i skoletiden på telefon: 44 34 62 00

De bedste hilsner
Kruses Elevråd