Eventudvalget

Pt ikke eksisterende – siden vises ikke på hjemmesiden

Udvalget:

Marie Kruses Eventudvalg er et udvalg, der blev startet for 1 år siden. Udvalget opstod som en genfødsel af det forhenværende Sportseventudvalg, og er derfor gået bort fra kun at fokusere på fede sportsevent. Da det er udvalgets første deciderede år på skolen, ser vi som udvalg frem til de udfordringer der ligger i at etablere sig som et stærkt udvalg. Men vi glæder os til disse udfordringer, samt til at præsentere en masse super fede events.

Events:

Udvalgets primære events foregår uden for skolens ansvarsområde, og kan ske i samarbejde med udefrakommende organisationer. Eventuelt fremtidige events bliver ”Nordic Race”, Klatring og Paintball, som vi fra Sportseventsudvalgstiden har haft kæmpe succes med at afvikle. Dog glemmer vi i udvalget ikke skolens traditioner, så hvert år afholdes også en række events nærliggende og inden for skolens arealer. I disse events indgår: fodbold, floorball, bordfodbold, Fussball og australskfodbold-turneringer.

Formål:

Vi har som formål i Eventudvalget at fremme den sociale interaktion mellem årgangene på Kruse, samt generelt at bidrage til den gode stemning på gymnasiet.