Musik og band

Musik som fag

Musikfaget er højt prioriteret på Kruse, og vi udbyder musik på flere niveauer. Musik indgår som A-niveaufag på en af vores studieretninger i kombination med Engelsk på A-niveau.

Vores musiklokaler er lækkert udstyrede med bl.a. rigtig gode instrumenter: Keyboards, guitarer, forstærkere m.m., så mulighederne for at lave ‘rigtig’ musik både i timerne og i fritiden er fine. Eleverne optræder jævnligt til fester, samlinger, PR-dage og andre særlige lejligheder.

Frivillig musik

Skolen har et levende musikliv. Der vil hvert skoleår være mulighed for at spille i fritidsband og låne øvelokale på MKS, hvor der kan bruges mange gode timer. Derudover er her forskellige muligheder for fx at synge i kor og lignende, hvilket annonceres løbende.

Musicals

I løbet af din gymnasietid på Kruse vil du også få mulighed for at medvirke i en musical, hvor vi vil arbejde intensivt, lærerigt og fantasifuldt med hinanden og os selv. Der vil være mange forskellige muligheder for at medvirke og bidrage til, at også den næste forestilling bliver en bragende succes.

Gennem årene er opført mange flotte og sjove forestillinger: fx “Lone Tree Saloon”, ”Grease”, ”Romeo og Julie”, ”Cabaret”, ”James Bond”, ”Savannens hersker”, m.fl.