Musik og band

Musik som fag

Musikfaget er højt prioriteret på Kruse, og vi udbyder musik på flere niveauer. Vores musiklokaler er lækkert udstyrede med bl.a. rigtig gode instrumenter: Keyboards, guitarer, forstærkere m.m., så mulighederne for at lave ‘rigtig’ musik både i timerne og i fritiden er fine. Eleverne optræder jævnligt til fester, samlinger, PR-dage og ved særlige lejligheder.

Musik i studieretning

Musik indgår typisk som fag i en af vores internationalt orienterede studieretninger, fx med:

Engelsk A – Samfundsfag B – Musik B

Studieretningen har fokus på kommunikation og kultur i et internationalt perspektiv, og studieretningsrejsen i 2g vil gå til USA, hvor eleverne vil komme til at opleve den amerikanske musiktradition på første hånd. I år skal musikstudieretningen til New York, hvor eleverne skal opleve amerikansk musikkultur gennem en gudstjeneste med gospelsange og via en Broadwaymusical.

Der vil være mulighed for, at du kan løfte musik fra B- til A-niveau som valgfag i 3.g.

Frivillig musik

Skolen har et levende musikliv. Der vil hvert skoleår være mulighed for at spille i fritidsband og låne øvelokale på MKS, og her kan bruges mange gode timer. Derudover er her forskellige muligheder for fx at synge i kor og lignende, hvilket annonceres løbende.

Musicals

I løbet af din gymnasietid på Kruse vil du også få mulighed for at medvirke i en musical, hvor vi vil arbejde intensivt, lærerigt og fantasifuldt med hinanden og os selv. Der vil være mange forskellige muligheder for at medvirke, og bidrage til at også den næste forestilling bliver en bragende succes.

I år opfører vi teaterkoncerten, ATTENTION (klik her), som vi selv skriver.

Du kan se fotos fra den seneste teaterkoncert “Lone Tree Saloon” her.

Gennem årene er opført mange flotte og sjove forestillinger: fx “Lone Tree Saloon”, ”Grease”, ”Romeo og Julie”, ”Cabaret”, ”James Bond”, ”Savannens hersker”, m.fl.