Om os

Fællesskabet på tværs af gymnasiets klasser og et højt fagligt niveau er nogle af årsagerne til, at vores elever vælger Kruses Gymnasium. Hør her, hvad eleverne synes om vores gymnasium – hvorfor de valgte os. I videoen refererer eleverne til orienteringsaftenen den 17. januar 2017 – den er nu veloverstået. Hvis du har spørgsmål til os eller gerne vil have en prøvedag i 1.g, så ring 4434 6200.

.

Vi tror på, at du kan nå langt

Kruses Gymnasium er et privat gymnasium med tradition for en høj faglighed og et stærkt fællesskab blandt elever og lærere.

.
Vi er landets 3. bedste gymnasium målt på karaktergennemsnittet til studentereksamen i 2016. Det betyder ikke, at du behøver være super klog for at begynde på Kruse, men du har i den grad mulighed for at blive det. For på Kruse satser vi målrettet på at give alle elever de bedste muligheder for at udvikle deres potentialer, og derfor lægger vi stor vægt på individuel vejledning og feedback.

.
Kruses Gymnasium er et mindre og overskueligt gymnasium, hvor du har nemt ved at få venner på tværs af årgange og klasser, og hvor lærerne kender eleverne. Vi er et stærkt alternativ til de store gymnasier og kan give dig et nært studiemiljø, hvor du indgår i tætte relationer.

Eleverne på Kruses Gymnasium kommer fra mange forskellige skoler i og uden for Furesø. Du skal vælge Kruses Gymnasium, hvis du vil gå på et gymnasium, hvor faglighed udvikles og trives i et stærkt fællesskab, og hvor vi tror på, at du kan nå langt  – uanset hvilken baggrund du kommer fra.

Det koster 1395 kr. om måneden  i 12 måneder om året at gå på Kruse. Klik her, hvis du vil læse mere om forældrebetalingen.

I menuen til venstre kan du læse mere om Kruses Gymnasium – vores værdier, skolens historie, gymnasiets ledelse etc.

Elev, 2.g: “Jeg kan mærke, at folk virkelig har et ønske om at lære noget her. Man kan mærke det på den stemning, der er i klassen. Folk har lyst til at lære, lyst til at arbejde […] Der er et fokus på, at du skal gøre det godt”.

Elev, 1.g:
Jeg synes, det er nemt at komme i snak med folk på tværs af klasserne. Folk er meget åbne […] vi lærer hinanden at kende fra de andre klasser ved fx at deltage i udvalg, og når vi spiller bordfodbold i pauserne. Gerlev-turen gav rigtig meget! – de der aktiviteter, som vi havde, gav en god fællesskabsfølelse“.