Ud af huset


Se videoen, hvor elever fortæller om deres udvekslingstur til en high school lidt udenfor Philadelphia. Vi har også udvekslingsaftaler i sprogfagene fransk og tysk, og eleverne kommer på rejser med fx studieretningen, samfundsfag, sprog og matematik.
.

hjemmesidenDRIVE er Kruses online rejsemagasin, der viser, hvordan det er at komme ud med Kruse på en af vores forskellige ture. Magasinet er skrevet af eleverne, som også har taget billederne. Det er et magasin, andre også kan få glæde af, da det viser en anden måde at rejse på – hvad det vil sige at tage afsted med udgangspunkt i en faglighed.

Så ofte som vi kan, tager vi undervisningen ud af klasselokalet og prøver den af uden for Kruses mure. Det giver en variation i undervisningen og en ‘hands-on’ erfaring med det faglige stof – og efterfølgende gode diskussioner i klasselokalet. På Kruse har vi et stort internationalt og globalt fokus, og vi er derfor meget fokuserede på at komme ud i verden og besøge andre kulturer og samfundsstrukturer.

God fornøjelse!