Master Class

TILBUDDET ER GRATIS

… OG TIL ALLE 9. KLASSER I FURESØ KOMMUNE.

Master Class på Kruses Gymnasium er et tilbud til elever i 9. klasse og finder sted over fem tirsdage i efteråret 2018. Master Class giver dig mulighed for at gå i dybden med fag, som interesserer dig, prøve fag af på gymnasiumniveau og møde andre unge med samme faglige interesse som dig. Vi tilbyder Master Class i fagene bioteknologi, samfundsfag, engelsk og matematik. Forneden kan du læse om tilmeldingen og de fag, som vi tilbyder i Master Class på Kruses Gymnasium.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen på vores hjemmeside (klik) og uploade en kort, motiveret ansøgning. I ansøgningen skriver du, hvilken Master Class du ønsker. Husk, at spørge dine forældre om deltagelse, da vi skal have deres tilladelse.

Praktiske informationer

  • Send din motiverede ansøgning senest søndag den 2. september 2018 – søg online, klik her
  • Du får besked om, hvorvidt du er optaget umiddelbart efter ansøgningsfristen
  • Forløbet består af fem tirsdage fra uge 37 til 41 kl 14.00-15.30
  • Første lektion er tirsdag den 11. september, og sidste lektion er tirsdag den 9. oktober, hvor du får overrakt et diplom for din deltagelse

VÆLG MELLEM DISSE FAG

Master Class i bioteknologi:
Interesserer du dig for bioteknologi, kemi og enzymer, så er Master Class i bioteknologi noget for dig. Vi dykker dybere ned i aktuelle emner fra bl.a. lægemiddelindustrien, hvor vi f.eks. kan se på udviklingen af nye lægemidler. Vi arbejder med dufte, smagsstoffer og meget andet spændende. For dig, der er interesseret i en karriere inden for bioteknologi og medicinalindustrien.

Master Class i samfundsfag:
Er du interesseret i national og international politik? Master Class i samfundsfag er for dig, der elsker at diskutere samfundsforhold, demokrati og indflydelse i et nationalt og internationalt perspektiv. Måske ønsker du en karriere inden for medier, politik eller i en international organisation. Du vil her kunne finde ud af, om samfundsfag i gymnasiet er noget for dig. I løbet af efteråret vil du bl.a. komme på tur til Folketinget.

Master Class i engelsk:
Are you curious to find out what English is all about at upper secondary school? And why isn’t it called “gymnasium”? Well, that is because in English the word gymnasium means a place where you take exercise and develop muscles. That does not happen during our lessons, but we do exercise our brains. English is known as a ”lingua franca” (a common – or – bridge language) which means that if you communicate well in English, you will be able to speak to people all over the world – even if their first language is not English.

Master Class i matematik:
Matematik er det eneste fag, der kan spå om fremtiden. Matematik er også det eneste fag, der kan producere sikker viden. Fordi vi beviser vores påstande. I Master Class i matematik vil vi bruge ligninger og kurver til at beskrive naturen og samfundet. Hvis man skal forudsige udviklingen i fx CO2-udledning, antal FB-brugere, befolkningens størrelse eller den gennemsnitlige levealder, skal man bruge matematik. Hvis du er lidt bange for faget, vil du opdage, at det er der ingen grund til at være. Og hvis du er god i forvejen, bliver du endnu bedre.