MUSIKLINJEN

MUSIK A – ENGELSK A

Du behøver ikke være en Mozart for at vælge denne studieretning. Men er du glad for at synge og spille og for at være en særligt aktiv del af skolens liv, får du her gode muligheder for at optræde og spille en vigtig rolle i vores teaterkoncerter. I engelsk læser vi nye romaner og gamle klassikere, ser interessante film og analyserer vigtige tekster fra rockens og poppens univers. Vi anbefaler, at du vælger et af de andre kreative fag som valgfag, fx billedkunst, mediefag eller design & arkitektur, så du lærer at arbejde med kreative processer i flere forskellige fag.

Mia, 3.e:
”Jeg er opvokset i et hjem, hvor kreativitet og samfundsfaglige emner har fyldt meget, når vi var sammen. Og så interesserer jeg mig rigtig meget for musik og har spillet på flere forskellige instrumenter. Musikfaget giver et dejligt pusterum i hverdagen, hvor du laver noget, som du virkelig elsker.”

 

Studieretningsfag

Musik A
Engelsk A

Obligatoriske fag

Dansk A
Historie A
Matematik B
Biologi C
Fysik C
Idræt C
Kemi C
Oldtidskundskab C
Religion C
Samfundsfag C
Almen sprogforståelse
Naturvidenskabeligt grundforløb

På denne studieretning har du valgfag i både 1.g og 3.g.

Valgfag i 1.g

I 1.g skal du vælge ét 2. fremmedsprog:

2. fremmedsprog

Spansk A
Fransk B
Tysk B

 

Valgfag i 3.g

I 3.g skal du både løfte et naturvidenskabeligt fag og have to valgfrie fag – dog kun ét valgfrit fag, hvis du har spansk som 2. fremmedsprog:

Naturvidenskabeligt løft

Valgfrit fag

Fysik B
Biologi B
Kemi B
Astronomi C
Billedkunst C
Design og arkitektur C
Erhvervsøkonomi C
Filosofi C
Latin C
Mediefag C
Psykologi C
Løft til A-niveau
Løft til B-niveau