Informationsaften

Redigeret Af Philip

Næste informationsaften finder sted onsdag den 15. januar 2025. Har du spørgsmål om Kruses 0.g i mellemtiden, er du velkommen til at kontakte os. 

Næste informationsaften finder sted onsdag den 15. januar 2025.

Til informationsaften får I et indblik i mulighederne i vores 10. klasse, som vi har valgt at kalde 0.g. Det er nemlig et gymnasieforberedende skoleår med fokus på at styrke eleverne faglighed og ruste dem til et videre forløb på gymnasiet.

Som elev i 0.g bliver du en del af Kruses Gymnasium. Du har undervisning på gymnasiegangen, og du deltager i både faglige og sociale arrangementer på gymnasiet, som fx foredrag, fredagscafé og fester! Det, og meget mere, kan du høre om til informationsaftenen, hvor både nuværende elever, lærere og ledelse vil fortælle om livet i 0.g. 

Marie Kruses skole optager hvert år op til 48 elever til start i 0.g til august. De 48 elever fordeles i 0.x og 0.y. For at komme i betragtning til en eventuel plads på Marie Kruses Skole skal man været skrevet op på vores venteliste.

Skriv dit barn op!

Optagelse til 0.g foregår via en afklarende samtale med kommende klasselærere. Forældre til de elever, der tilbydes samtale vedr. evt. optagelse, får tilsendt mail vedr. samtaletidspunkt i løbet af januar eller februar. Inden samtalen sendes karakterer og elevplan eller skoleudtalelse fra nuværende skole.

Afklarende samtaler fortsætter så længe, der er ledige pladser.

Hør Karl-Johan fortælle, hvorfor han valgte Kruses 0.g