Informationsaften

24. jan. 2024

Kl. 19-21

Redigeret Af Philip

Kom til informationsaften den 24. januar kl. 19-21 

Vi glæder os til at se alle interesserede unge og forældre til informationsaften den 24. januar 2024! På denne aften får I et indblik i mulighederne i vores 10. klasse, som vi har valgt at kalde 0.g. Det er nemlig et gymnasieforberedende skoleår med fokus på at styrke eleverne faglighed og ruste dem til et videre forløb på gymnasiet.

Som elev i 0.g bliver du en del af Kruses Gymnasium. Du har undervisning på gymnasiegangen, og du deltager i både faglige og sociale arrangementer på gymnasiet, som fx foredrag, fredagscafé og fester! Det, og meget mere, kan du høre om til informationsaftenen, hvor både nuværende elever, lærere og ledelse vil fortælle om livet i 0.g. 

Marie Kruses skole optager hvert år op til 48 elever til start i 0.g til august. De 48 elever fordeles i 0.x og 0.y. For at komme i betragtning til en eventuel plads på Marie Kruses Skole skal man været skrevet op på vores venteliste.

Skriv dit barn op!

Optagelse til 0.g foregår via samtale med kommende klasselærere. Forældre til de elever, der tilbydes samtale vedr. evt. optagelse, får tilsendt mail vedr. samtaletidspunkt i løbet af januar eller februar. Inden samtalen sendes karakterer og elevplan eller skoleudtalelse fra nuværende skole.

Optagelsessamtaler fortsætter så længe, der er ledige pladser.

Hør Karl-Johan fortælle, hvorfor han valgte Kruses 0.g