Kommunalvalg

255437078 4510068665707659 4171373175090228319 N

Kommunevalg og paneldebat

I anledning af kommunalvalget 2021 har vi inviteret lokale kandidater indenfor i gymnasiet til en paneldebat. 

Salen var fyldt og der var kamp om at få ordet på en dag, hvor kandidaterne skulle diskutere de emner, der optager eleverne mest, nemlig klima og børn- og ungeområdet. Efter debatten kastede vi kandidaterne ud i en runde speeddating med vores samfundsfagselever, der borede videre i den politiske agenda i Furesø Kommune.

På Kruse vil vi rigtig gerne invitere vores elever til at deltage aktivt i samfundsdebatten, og med dagens arrangement håber vi på at pirre interessen for lokalpolitik. Det har altid været vores ambition at udvikle elevernes kritiske tanke, give dem mod til at udtrykke deres meninger og være aktive medborgere i vores samfund. 

Her på Kruse er der plads til forskellighed. Lige så vigtigt, det er, at udforske og udtrykke sine egne meninger, ligeså vigtigt er det at kunne lytte og rumme det modsatte standpunkt. Vi håber og tror, at både elever og kandidater til dagens arrangement gik derfra med en positiv oplevelse af, hvad debat og dialog kan gøre – og hvor vigtig, det er at have forskellige perspektiver med. 

Tak til vores engagerede samfundsfagselever, som satte dagsordenen for en spændende debat.