Optagelse

Kruses Skole V2 96

Tag kontakt eller skriv dig op på ventelisten

Vi har stadig få ledige pladser på årgang 2022/23 og afholder løbende optagelsessamtaler. Kontakt viceinspektør Jens Kristian K. Meyn og hør nærmere om mulighederne.

MG 6505 JKM
Jens Kristian K. Meyn
Viceinspektør 0.g

0.g

Tager du 10. klasse på Kruse, bliver du automatisk en del af Kruses Gymnasium - derfor kalder vi skoleåret for 0.g.

Som 0.g-elev på Kruse bliver du introduceret til gymnasiefag og arbejdsformer, der letter overgangen til en gymnasial uddannelse. Du bliver også en del af det sociale liv på Kruses Gymnasium, som byder på et bredt udvalg af aktiviteter såsom elevudvalg, fester og foredrag på tværs af årgangene.

I videoen kan du høre Karl Johan fortælle, hvorfor han valgte 0.g på Kruse.

Venteliste

For at blive optaget i 0.g er det nødvendigt at skrive sig op på ventelisten. Det sker via den elektroniske indmeldelsesblanket nederst på denne side.

Det koster 500 kroner at blive skrevet på ventelisten. Beløbet betales i forbindelse med opskrivningen.

Ansøgningen er gældende fra den dag, hvor skolen modtager ansøgningsgebyret på 500 kr. Herefter sender vi et brev med en bekræftelse.

Den 12. januar 2022 afholdt vi informationsaften. Nåede du ikke forbi, eller har du yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte viceinspektør Jens Kristian K. Meyn på  

Skriv dit barn op

For at opskrive et barn på ventelisten, skal der benyttes NemID eller MitID. Man kan kun opskrive børn, som man har fælles bopæl med i CPR-registret.

Skriv dit barn på ventelisten

Læs mere om opskrivning med NemID her:

Opskrivning med NemID

Hvis man ikke har et NemID eller man har behov for at opskrive et barn, der ikke har et dansk CPR-nummer p.t., bedes man kontakte skolen.