Vi aflyser forældremøderne onsdag den 23. september

og torsdag den 24. september

23. sep 2020

Kære elever og forældre i 1.g og 1.hf

Vi må desværre aflyse forældremøderne på onsdag den 23. september og torsdag den 24. september. Vi har vurderet, at vi med den seneste udvikling i smittetallene samt forsamlingsforbuddet på 50 personer ikke kan gennemføre møderne, som vi gerne ville.

Det er vi meget kede af, for det fysiske møde mellem os og jer spiller en væsentlig rolle for det samarbejde, vi gerne vil have de kommende år.

En del af det nu aflyste møde skulle have drejet sig om valget af studieretning, der skal finde sted senest d. 1. oktober kl. 10. Vi sørger naturligvis for, at eleverne er klædt godt på til det valg, herunder en individuel afklaringssamtale med en fra teamet, men vi vil gerne give jer muligheden for at være med i processen. Vi lægger et link til en video omkring studieretningsvalget på vores hjemmeside sammen med en video fra Studievalg Danmark omkring adgangskrav på videregående uddannelser. Derudover er I meget velkomne ringe til os og få en snak omkring studieretningsvalget. Uddannelseschef Esben Lorenzen og jeg kan svare på spørgsmål i den normale kontortid mellem 8.30 og 15.30.

Esben træffes på telefon 4434 6208.

Anders træffes på telefon 4434 6209. I kan læse om alle vores studieretninger på linket til højre.