Rammesætning for brobygning og introkurser på Kruses Gymnasium – STX & HF

Kære gæst på Kruses Gymnasium & HF 

Når vi har gæster på Kruses Gymnasium & HF, forsøger vi at give en både god og autentisk oplevelse. Vi fokuserer på, at du som gæst skal være aktiv. Du skal engageres og involveres – for sådan er vores hverdag på skolen. Aktivitet er vej til læring, relationer og udvikling. 

Du kommer til at deltage i undervisningen. Vi sammensætter en varieret fagpakke til dig, så du får oplevet forskelligartede fag, undervisningsformer og undervisere.  

Du kommer også til at tale med vores elever. De vil fortælle om livet på skolen – både det faglige og det sociale. Og de vil tale med dig om dine spørgsmål, forventninger og meget andet.  

Programmet for et besøg vil variere, og du får specifikt besked om dette i det brev, vi sender dig umiddelbart inden dit besøg. 

 

Et program kunne se således ud, hvis du skal besøge os i to dage: 

 

Vi glæder os til at se dig på Kruses Gymnasium – STX & HF, vise dig vores undervisningsform, introducere dig for vores sociale liv og være med til at lægge endnu en byggesten for din videre færd i uddannelsessystemet.

 

Praktiske oplysninger 

Adresse: Kruses Gymnasium & HF, Stavnsholtvej 29-32, 5230 Farum 

Mødetid og -lokale: Du vil kunne se den præcise mødetid og det præcise mødelokale i det brev, vi sender dig. Du skal gå ind ad hovedindgangen og op ad trapperne til 1. sal – og her kan du så følge lokalenumrene, til du finder det, du skal være i. Hvis du ikke kender skolen, kan du spørge på kontoret – de er altid hjælpsomme.  

Kantine: I skolens kantine kan du bl.a. købe dagens ret, salatbar, sandwich, hjemmebagte boller, frugt osv. Du må også gerne spise medbragt madpakke i kantinen. 

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på e-mail kj@mks.dk  

Vi ser frem til at møde dig. 

Venlig hilsen
Kasper Østerholdt Jensen
Kursusansvarlig