Fremtidsmuligheder på

Kruses Gymnasium – STX & HF

Vores ambitioner med dig

På Kruses Gymnasium – STX & HF bliver du en del af en ungdomskultur, hvor høje faglige ambitioner og nære forpligtende fællesskaber altid har været bærende værdier for skolen.

Kruses Gymnasium – STX & HF er derfor et meget studieforberedende gymnasium, hvor både STX- såvel som HF-elever får de bedste forudsætninger for at opnå et eksamensbevis i topklasse og en veludviklet samt moden personlighed, der slår rødder til solide, urokkelige karrieremuligheder i fremtiden.

På Kruse tør vi nemlig godt forvente meget og have høje ambitioner på vores elevers vegne. Vi tror nemlig på, at du kan meget mere, end du selv tror. Det betyder ikke, at du skal være super klog og alsidig så snart, du begynder på Kruse – men der er gode muligheder for, at du kan blive det i løbet af din tid hos os. Det er så mange andre blevet, hvilket placerer os helt i top blandt landets bedste karaktergennemsnit.

 

Udtalelser fra tidligere elever:

“Tiden på Kruses Gymnasium har i høj grad været en milepæl i min dannelse, og når jeg tænker tilbage, er det samtidig en tid, der for alvor skildrer og tydeliggør et autonomiprojekt på fremmarch.” – Magnus Kielberg Johannesen, student fra Kruse i 2007. Kandidat i antropologi fra Aarhus Universitet.

“Når man kommer videre på de videregående uddannelser, finder man ud af, hvor meget Kruse egentlig har betydet for ens faglige grundviden. Derudover har Kruse været med til at forme mig socialt og gjort mig til det menneske, jeg er i dag.” – Mikkel Swartz, student fra Kruse i 2016. Studerer Teknisk Biomedicin på DTU.

“Selvom Kruse altid har haft opsat nogle meget trygge rammer for os elever, så har det også altid været en læringsinstans, hvor det er gjort klart, at vores miljø kun er trygt, når vi gør det trygt. At vi har et ansvar, os elever imellem, til at lære så meget vi kan og skabe et så stærkt fagligt og socialt sammenhold som muligt, så vi i fællesskab kan modvirke de udfordringer, vi møder – både nu, i skolen, og i fremtiden, videre i samfundet” – Martin Sass Berntsen, student fra Kruse 2020. Marketing- og kommunikationskonsulent i sabbatår.

Hvorfor vælge STX?

På STX bliver du klædt på til at forstå verden, men også til at vide, hvordan du selv kan være med til at ændre den og dermed få indflydelse på dit eget liv og samfund. STX er ikke blot Danmarks ældste og mest traditionsrige ungdomsuddannelse – det er også den mest søgte og den ungdomsuddannelse, der giver adgang til flest videregående uddannelser. STX er også et tilvalg af en unik ungdomskultur, hvor boglighed, personlig udvikling, venskaber, dannelse, fremtidsmuligheder, kultur og store følelser går uløseligt hånd i hånd.

Ønsker du at vide mere om de konkrete fremtidsmuligheder ved valg af en bestemt studieretning indenfor STX på Kruse, kan du klikke videre på “Studieretninger” helt nederst på siden:

Hvorfor vælge HF?

Fra sommeren 2020 åbnede Kruses Gymnasium en HF-uddannelse. Dette giver dig en ungdomsuddannelse med ideel forberedelse til dit drømmestudie på kun 2 år, da du frit kan vælge mellem vores fleksible fagpakker, der alle understøttes af undervisning på højt, fagligt niveau af dygtige faglærere, der brænder lige så meget for din fremtid, som du selv gør. Af denne grund er HF på Kruse også bygget op om praktik og projektorienteret undervisning, så du klargøres til netop de cases, der rør sig i samfundet nu, og så du kan tage stilling til dem.

Ønsker du at vide mere om de konkrete fremtidsmuligheder ved valg en bestemt fagpakke indenfor HF på Kruse, kan du klikke videre på “HF på Kruse” helt nederst på siden efter “Studieretninger”:

Studieretninger

HF på Kruse