Genåbning d. 8/2 (0.-4. klasse)

Den 8/2 fik vi endelig lov til at modtage den yngste del af vores grundskoleeleever på Kruse (0.-4. klasse).

Selvom den sidste vintermåned absolut gjorde sig gældende på dagen med både sne og kulde, var det de varmeste åbne arme, der ventede de mindste, der så ivrigt trådte ind på skolen. Vi kunne tydeligt mærke på dem, at det aldrig havde føltes bedre at stå tidligt op, styre mod sin skole og få et stort gensyn med sine klasselærere, som IKKE foregik over en skærm. Det trængte både de og vi til. De har kæmpet hårdt derhjemme, de små, så derfor fortjener de i dén grad også at få deres almindelige hverdag tilbage.

COVID-19-pandemien har bestemt haft frataget os alle sammen nogle muligheder, sociale arenaer og daglige rutiner. Heldigvis er vores elever stadig ved godt mod, og ud fra deres udråb om: “Godmorgen!”, “Godt at se dig!”, “Længe siden!” og: “Jeg har savnet dig!”, virker det heldigvis som om, at det hele nok skal gå.

Til Jer elever; Vi har glædet os til at se jer!

Skolen var et tomt sted uden jer, og vi har savnet jer sådan. Forhåbentligt kommer resten af Jeres skolekammerater også snart tilbage. Indtil da ønsker vi Jer et stort VELKOMMEN TILBAGE TIL MARIE KRUSES SKOLE.

Nærmere information om mødetider, aflevering og afhentning af børnene mm. udsendes direkte til forældrene via Forældreintra.

Billeder fra dagen: