Informationsaften om nye 6. klasser

1. februar 2023 kl. 19-21

Hvert år opretter vi nye 6. klasser, og i den forbindelse inviteres alle interesserede til informationsaften onsdag den 1. februar kl. 19-21 i Science-bygningen. Ved informationsaftenen giver skolens ledelse en orientering om det skoletilbud, vi har på Marie Kruses Skole, og elever fra nuværende 6.c og 6.d fortæller om hvordan, de har oplevet et skoleskift til Marie Kruses Skole.

Arrangementet slutter med en kort rundvisning. Tilmelding er ikke nødvendig.

Marie Kruses skole optager hvert år 52 elever til start i 6. klasse til august. De 52 elever fordeles i to helt nye 6. klasser: 6.c og 6.d. For at komme i betragtning til en eventuel plads på Marie Kruses Skole skal man være skrevet op på vores venteliste.

Skriv dit barn op!

Alle forældre, hvis barn står på skolens venteliste til 6. klasse, vil i løbet af december måned modtage en mail, hvori man bedes tilkendegive, om man fortsat er interesseret i at stå på skolens ventelisten.

Deadline for tilbagemelding vedr. fortsat ønske om at stå på venteliste er fredag den 3. februar 2023.

Optagelse til 6. klasse foregår via samtale med kommende klasselærere. Forældre til de elever, der tilbydes samtale vedr. evt. optagelse, får tilsendt mail vedr. samtaletidspunkt medio februar. Ved samtalen skal der medbringes elevplan eller skoleudtalelse fra nuværende skole.

Optagelse til 6. klasse er en lang proces. Vi forventer først endelige klassedannelser ultimo marts 2023.

Kruses Skole V2 (35 Of 88) (1)