0.g på Kruse gør dig klar til at tage en gymnasial ungdomsuddannelse

10. klasse eller 0.g på Kruse

På Kruse har du muligheden for at tage en 10.-klasse, der forbereder dig på livet som gymnasieelev. Vi kalder skoleåret for 0.g.

Tilbuddet er i undervisning og sociale sammenhænge rettet mod en gymnasial ungdomsuddannelse, fordi du automatisk bliver en del af Kruses Gymnasium. Du vil blive introduceret til gymnasiefag og arbejdsformer, der letter overgangen til en gymnasial uddannelse.

0.g på Kruse har fokus på, at den enkelte elev stræber efter at blive klar til en STX-lignende uddannelse, og derfor er 0.g en mulighed for at få tid og rum til at fordybe sig og arbejde koncentreret med kernefagene.

Som 0.g-elev bliver du i det faglige en del af gymnasiet, fordi du modtager gymnasial undervisning og deltager i fællestimer med gymnasieeleverne.

Også socialt bliver du en del af gymnasiet, fordi du har klasselokale i gymnasiets område og deler kantine med gymnasieeleverne. Du har desuden mulighed for at blive en del af gymnasiets mange elevudvalg og deltage i gymnasiefesterne og Café Kruse.

Hvis du er interesseret i at gå i 0.g på Marie Kruses Skole, er du velkommen til at kontakte viceinspektør Jens Kristian K. Meyn for at høre nærmere om tilbuddet på tlf. 44 34 62 06.

Du kan også læse og se meget mere om 0.g her.

Livet på skolen
#kruseliv