En besøgsdag på Kruses Gymnasium – STX & HF giver et reelt indtryk af hverdagen som elev hos os

En skoledag på Kruse

Hvis du er interesseret i at besøge os på Kruses Gymnasium – STX eller HF, inden du beslutter dig for en ungdomsuddannelse, kan du ringe på tlf. 44 34 62 00 og aftale en besøgsdag på skolen.

Når vi har gæster på Kruses Gymnasium & HF, forsøger vi at give en både god og autentisk oplevelse. Vi fokuserer på, at du som gæst skal være aktiv. Du skal engageres og involveres – for sådan er vores hverdag på skolen. Aktivitet er vej til læring, relationer og udvikling. 

Du kommer til at deltage i undervisningen. Vi sammensætter en varieret fagpakke til dig, så du får oplevet forskelligartede fag, undervisningsformer og undervisere.  

Du kommer også til at tale med vores elever. De vil fortælle om livet på skolen – både det faglige og det sociale. Og de vil tale med dig om dine spørgsmål, forventninger og meget andet.  

Besøgsdagen giver dig en chance for at stille alle slags spørgsmål til de nuværende Kruse-elever og -lærere og mulighed for at få et godt indtryk af, om Kruses Gymnasium er noget for dig.

Livet på skolen
#kruseliv