Kruses Gymnasium – HF tilbyder et mangfoldigt udvalg af fagpakker, der ruster både elevens indsigt og udsyn

Kruses Gymnasium er et privatgymnasium. Det betyder blandt andet, at vi har mulighed for at tilbyde dig fagkombinationer, som du ikke kan få på offentlige gymnasier, og at vi kan udbyde valgfag i klasser med ganske få elever.

På denne side kan du læse mere om Kruses forskellige fagpakker og nærstudere de enkelte muligheder for fagkombinationer.

HF Sundhed

Biologi B og Psykologi C

 

Ser du dit fremtidige job indenfor sundhedsområdet som fx laborant eller sygeplejerske? Så er fagpakken Sundhed noget for dig. Med fagene biologi og psykologi lærer du om sundhed, og hvordan arv og miljø, og ikke mindst vores livsstil, påvirker os. Vi ser på, hvordan kost og fysisk aktivitet har indflydelse på sundhedsstilstand. I biologi arbejder vi eksperimentelt og analytisk, og du kommer til at lave en række forsøg og øvelser. I psykologi sætter vi fokus på blandt andet personligheden, gruppeprocesser, adfærd, kommunikation og konflikthåndtering.

 

Du skal som en del af din HF-uddannelse vælge et eller to valgfag. Her kan du med fordel vælge idræt B (forudsætter, at du har afsluttet idræt C), hvis du ønsker at målrette din uddannelse i retning af fysioterapeut, træner eller andet indenfor sportsverdenen.

Læs mere om Sundhed på linket til højre på siden (på computer) eller i bunden (på mobil).

HF Business

Erhvervsøkonomi C og samfundsfag B

 

HF Marketing er for dig, som ser en mulig fremtid inden for fx salg og marketing eller måske som finansøkonom i en bank. Ud over de generelle kompetencer ved en HF-uddannelse bliver du gennem fagene erhvervsøkonomi C og samfundsfag B klædt på til at kunne forstå virksomhedsdrift og branding og beskæftige dig med det i et dansk og internationalt perspektiv.

Muligheder

Vælg matematik på B-niveau og bliv klar til at læse til markedsføringsøkonom eller finansøkonom, eller få en kreativ vinkel på din uddannelse med design og arkitektur.

Læs mere om Business på linket til højre på siden (på computer) eller i bunden (på mobil).