FCN HF

FCN HF

Idræt B & Psykologi C / Erhvervsøkonomi C & Samfundsfag B

 

Siden er under udvikling. Der vil komme mere indhold og spændende nyt i løbet af efteråret…

 

Ungdomsspillere på eliteniveau i fodboldklubben FC Nordsjælland har på Kruses Gymnasium – STX & HF mulighed for at få en HF-uddannelse, der er særligt tilrettelagt sammen med klubben.

FCN HF er for dig, som vil kombinere fodbold og ungdomsuddannelse på højt niveau. På FCN HF er der plads til morgentræning, fleksibilitet i forhold til sportsbetinget fravær og adgang til vejledning og hjælp fra den tilknyttede koordinator. Skolen og klubben har et tæt samarbejde omkring uddannelsen og tilbyder her en mulighed for et tæt samspil mellem fodbold og uddannelse.

På FCN HF skal du vælge mellem de to fagpakker, vi udbyder på HF:

Fag i løbet af uddannelsen

Fagene på FCN HF afhænger af, hvilken fagpakke du vælger. En samlet oversigt over fagene fordelt på hvert enkelt semester kræver således, at du vælger fagpakken for enten HF Idræt og Sundhed eller          HF Marketing.

FCN HF går ikke på kompromis med kvaliteten af uddannelsen. Så i lighed med de øvrige elever på Kruses Gymnasium – STX & HF vil du modtage en uddannelse på meget højt niveau.

På FCN HF får du blandt meget andet:

  • En adgangsgivende HF
  • Undervisning på højt niveau
  • Praktik og projektorienteret undervisning
  • Mulighed for morgentræning flere gange om ugen
  • Fleksibilitet i skoledagen, så du både kan dyrke din sport på højt niveau og få en uddannelse og være en del af skolelivet på Kruse
  • Ideel forberedelse til drømmestudiet på kun 2 år