HF Sport

HF Sport

Idræt B & Psykologi C / Erhvervsøkonomi C & Samfundsfag B

 

Siden er under udvikling. Der vil komme mere indhold og spændende nyt i løbet af efteråret…

 

På Kruses Gymnasium har du mulighed for at vælge en HF-uddannelse, der er særligt tilrettelagt elever, som dyrker sport på eliteniveau.

HF Sport er for dig, som dyrker sport på et højt niveau, samtidig med at du tager en uddannelse. Uanset om du svømmer, spiller fodbold eller dyrker en helt tredje sportsgren, er der på HF Sport plads til morgentræning, fleksibilitet i forhold til sportsbetinget fravær og adgang til vejledning og hjælp fra den tilknyttede koordinator.

På HF Sport skal du vælge mellem de to fagpakker, vi udbyder på HF:

 

Fag i løbet af uddannelsen

Fagene på HF Sport afhænger af, hvilken fagpakke du vælger. En samlet oversigt over fagene fordelt på hvert enkelt semester kræver således, at du vælger fagpakken for enten HF Idræt og Sundhed eller          HF Marketing.

HF Sport går ikke på kompromis med kvaliteten af uddannelsen. Så i lighed med de øvrige elever på Kruses Gymnasium – STX & HF vil du modtage en uddannelse på meget højt niveau.

På HF Sport får du blandt meget andet:

  • En adgangsgivende HF
  • Undervisning på højt niveau
  • Praktik og projektorienteret undervisning
  • Mulighed for morgentræning flere gange om ugen
  • Fleksibilitet i skoledagen, så du både kan dyrke din sport på højt niveau og få en uddannelse og være en del af skolelivet på Kruse
  • Ideel forberedelse til drømmestudiet på kun 2 år