HF Sport

HF Sport

Idræt B og Psykologi C / Erhvervsøkonomi C og Samfundsfag B

 

På Kruses Gymnasium har du mulighed for at vælge en HF-uddannelse, der er særligt tilrettelagt elever, som dyrker sport på eliteniveau.

HF Sport er for dig, som dyrker sport på et højt niveau, samtidig med at du tager en uddannelse. Uanset om du svømmer, spiller fodbold eller dyrker en helt tredje sportsgren, er der på HF Sport plads til morgentræning, fleksibilitet i forhold til sportsbetinget fravær og adgang til vejledning og hjælp fra den tilknyttede koordinator.

På HF Sport skal du vælge mellem de to fagpakker, vi udbyder på HF:

I videoen kan du høre tidligere Kruseelev og nuværende FC Nordsjælland-spiller Esther Rønn fortælle, hvordan samarbejdet mellem FCN og Kruse kunne have hjulpet hende i løbet af studietiden. Måske dyrker du også en sportsgren på højt niveau og leder efter en ungdomsuddannelse, der kan kombinere elitesport og uddannelse?

Fag i løbet af uddannelsen

Fagene på HF Sport afhænger af, hvilken fagpakke du vælger. En samlet oversigt over fagene fordelt på hvert enkelt semester kræver således, at du vælger fagpakken for enten HF Idræt og Sundhed eller          HF Marketing.

HF Sport går ikke på kompromis med kvaliteten af uddannelsen. Så i lighed med de øvrige elever på Kruses Gymnasium – STX & HF vil du modtage en uddannelse på meget højt niveau.

På HF Sport får du blandt meget andet:

  • En adgangsgivende HF
  • Undervisning på højt niveau
  • Praktik og projektorienteret undervisning
  • Mulighed for morgentræning flere gange om ugen
  • Fleksibilitet i skoledagen, så du både kan dyrke din sport på højt niveau og få en uddannelse og være en del af skolelivet på Kruse
  • Ideel forberedelse til drømmestudiet på kun 2 år


 

Har du spørgsmål?

Så er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om HF Sport eller Kruse HF generelt.

Anders Lytzen Lassen
Vicerektor, historie og samfundsfag