På Kruse HF bliver du klar til en videregående uddannelse på kun 2 år

Optagelse på Kruse HF
  • Indmeldelse for elever på HF-uddannelsen foregår som for elever til STX gennem optagelse.dk med ansøgningsfrist den 1. marts.
  • Er du interesseret i at blive optaget på Kruse HF på et senere tidspunkt end ved ordinær skolestart, er du altid velkommen til at ringe til os, for at høre om der er plads. Du kan kontakte vicerektor Anders Lassen per mail al@mks.dk eller på tlf. 44 34 62 09. Du kan også aftale en besøgsdag, hvor du følger en klasse og oplever en skoledag på Kruse. Da vores HF-uddannelse først går i luften fra sommeren 2020, er det naturligvis ikke muligt at følge en HF-klasse på Kruse. Ved at følge en STX-klasse får du dog alligevel et godt indtryk af livet som elev på Kruse.
  • Kruse HF optager alle interesserede elever, så længe der er plads – uanset din faglige baggrund og bopælskommune.
  • Hvis du er interesseret i at gå på Kruse HF, er det vigtigt, at du vælger os som førsteprioritet for at være sikker på en plads. Hvis du vælger os som andenprioritet og ikke får din førsteprioritet opfyldt, kan du kontakte os på tlf. 44 34 62 00 for at høre, om der er ledige pladser.
  • Kruse HF er privat – for skoleåret 2020/2021 er prisen 1.635 kr. pr. måned.

Kontakt os endelig på 44 34 62 00, hvis du har spørgsmål, som ikke er besvaret her eller kontakt Kruses gymnasiesekretær.

Karin Piccini
Gymnasie- og ledelsessekretær
Livet på skolen
#kruseliv