Café Kruse er gymnasiets sociale fredagscafé

Café Kruse

4-5 gange om året bliver skolens kantineområde og udendørsareal omdannet til et hyggeligt cafémiljø, der går under navnet Café Kruse – eller bare CK. Caféen er en fredagscafé, der åbner straks efter skoletid fredag eftermiddag og samler eleverne til at skyde weekenden i gang i fællesskab. Der er garanti for hygge, god stemning og plads til alle! Café Kruse er stedet, hvor man kan holde pause fra afleveringer og fremlæggelser og i stedet hygge sig med venner fra alle klasser og årgange over eksempelvis bordfodbold eller et par kolde øl.

Bag caféen står et udvalg, som arbejder for at skabe den stemning, der har gjort caféen så populær. Udvalget afholder eksempelvis Krusemesterskaberne i beer pong eller bordfodbold!

Til den gode stemning kommer der selvfølgelig mennesker og lidt støj, så vi sørger også for, at der aldrig er stille stunder uden lækker musik, når caféen åbner.

Udvalget har tidligere stablet forskellige arrangementer sammen med Furesøs Ungeråd på benene. Det har senest resulteret i Comedy Night i Galaksen i Værløse, hvor komikerne Martin Nørgaard og Ruben Søltoft gæstede scenen.

Kruses traditionsrige caféer har de sidste år blomstret som aldrig før, og med en stadig stigende interesse for udvalget blandt eleverne, repræsenterer vi et meget engageret hold af elever fra alle årgange, som vil gøre alt for, at caféerne forløber, som eleverne ønsker det!

Vi glæder os meget til at se jer til Café Kruse!