Fem fede dage!

IMG 0439

FEM FEDE DAGE

I uge 46 sætter gymnasier landet over fokus på miljøet. Initiativet FEM FEDE DAGE er søsat af UngEnergi – et netværk af unge, som arbejder for at samle en hel generation om at standse klimaforandringerne og arbejde sammen for en bæredygtig verden.

Hver dag i uge 46 stilles der skarpt på en miljømæssig udfordring, samtidig med at der lægges op til et aktivt arbejde med idéudvikling og løsningforslag.

Vi skød miljøugen i gang med MAD-MANDAG, hvor kantinen serverede en vegetarisk og klimavenlig dagens ret. På TØJ-TIRSDAG blev kantinen omdannet til en genbrugsbutik fyldt med tøj, som eleverne selv havde indsamlet og doneret i ugerne op til miljøugen. Her kunne man forny garderoben på en bæredygtig måde og samtidig støtte en god sag. Overskuddet fra tøjsalget gik nemlig til bevarelse af regnskoven.

På OFF-ONSDAG blev der skruet ned på strømforbruget, og på TRANSPORT-TORSDAG opfordrede vi til mere klimavenlige transportformer. Som belønning til alle cyklende elver, stod Kruses miljøråd klar med småkager på cykelstien.

FESTIVAL-FREDAG faldt sammen med Café Kruse, så her vrimlede det med bøllehatte, solbriller og fede vibes! Musikudvalget indtog vores helt egen orange scene og fyrede den af for den vilde crowd!

Tak til Kruses miljøråd for en fantastisk indsats for at sætte fokus på miljøproblemer og vise vejen til en mere bæredygtig hverdag. 

257531198 4525755807472278 3986497782242713710 N
IMG 0550