Orienteringsaften

18. januar 2023

Kom til orienteringsaften onsdag den 18. januar kl. 19-21 og oplev Kruses Gymnasium!

Kom og oplev den særlige stemning, når vi onsdag den 18. januar skruer op for vinterhyggen og byder velkommen til en helt særlig aften på Kruse! I skal møde elever, lærere og rektor, som alle vil fortælle om livet på Kruse og vores unikke studiemiljø. Vi glæder os til at dele denne hyggelige aften med jer, og give jer et indblik i en gymnasiekultur, som hviler på nære relationer, et stærkt sammenhold, inspirerende undervisning og høj faglighed.

I bydes velkommen i skolegården, hvor vi tænder fakler i vintermørket og byder på varm kakao og vafler! Herfra kommer I på guidede ture med vores elever, som tager jer med rundt på skolen til en præsentation af studieretninger og valgfag. I skal også opleve vores mange elevudvalg, som vil fortælle om de spændende aktiviteter, som de krydrer hverdagen på Kruse med. Sidst men ikke mindst skal I møde vores rektor Carsten Gade, som vil informere om ansøgningsprocessen, fortælle om gymnasiet generelt og svare på alle de spørgsmål, I måtte have. Læs mere om orienteringsaften her:

 

Orienteringsaften

 

Er du på efterskole eller på anden vis forhindret i at deltage den 18. januar, så er du velkommen til at besøge os lørdag den 4. februar, hvor vi holder en ekstra orientering fra kl. 14 til 16.

Alle kan gå på Kruse!

Kruses Gymnasium er for alle, som har lyst til at være en del af en kultur, hvor vi både går op i undervisningen og i hinanden. Vi har en stærk faglig profil og et sprudlende socialt liv med masser af aktiviteter på tværs af klasserne.

Vi optager alle interesserede elever, så længe der er plads! Som privat gymnasium kan vi frit optage elever, uanset faglig baggrund, bopælsadresse og transporttid. En stor del af vores elever kommer fra andre grundskoler end Marie Kruses Skole - både i og uden for Furesø Kommune. Læs mere om optagelse her:

Optagelse

DSC1086 Zoom