Orienteringsaften på Kruses Gymnasium – STX & HF 15. januar 2020

Orienteringsaften om STX og HF på Kruse

Onsdag den 15. januar kl. 19.30 inviterer Kruses Gymnasium alle interesserede 9.- og 10.-klasseelever og deres forældre indenfor til den årlige Orienteringsaften.

Som altid giver denne aften rig mulighed for at stifte bekendtskab med alle sider af tilværelsen som gymnasielev på Kruse. Orienteringsaftenen begynder med et fælles arrangement i Kruses festsal med indslag og taler af rektor Carsten Gade og nogle af skolens elever. Orienteringsaftenen 2020 giver samtidig mulighed for at høre meget mere om Kruse HF, da vi fra næste skoleår også udbyder HF på Kruses Gymnasium.

Efter arrangementet i festsalen fortsætter aftenen med elev- og læreroplæg om fagpakker, studieretninger, valgfag og den brede vifte af sociale og faglige udvalg, som præger Kruses fantastiske studiemiljø.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer og vise et lille hjørne af, hvordan det vil være at gå i gymnasiet på Kruse – uanset om du vælger STX eller HF.

Hvis du går på efterskole i år eller af en anden grund er forhindret i at deltage denne aften, arrangerer Kruse et ekstra Orienteringsmøde lørdag den 1. februar 2020 kl. 14-16.