Tre måneders grundforløb på Kruses Gymnasium

Grundforløbet

Når du starter på Kruse, begynder du med et grundforløb på knap tre måneder, hvor du stifter bekendtskab med en bred vifte af gymnasiets fag og tilegner dig de basale forudsætninger for et godt studieliv og det rette valg af studieretning.

I starten af skoleåret gennemgår alle 1.g’ere et introforløb som led i grundforløbet. På introforløbet lærer vi hinanden og alt det nye på Kruses Gymnasium at kende, og hver grundforløbsklasse har et introdøgn, hvor eleverne overnatter på skolen sammen med deres teamledere.

Inden dit endelige valg af studieretning vil der blive afholdt et møde for dig og dine forældre. Her vil skolens studievejledere og ledelsen informere om studieretninger og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Der vil også være en repræsentant fra Studievalg Danmark til stede, der kan fortælle om dit valgs betydning for dit senere studieforløb.

Hvilke studieretninger, der vil blive oprettet, er afhængigt af dit og dine kammeraters endelige valg. Vi vil fra skolens side gøre alt for, at flest mulige får deres ønsker opfyldt.