Kruse tilbyder trygge rammer og stor fleksibilitet for Team Danmark-elever

Team Danmark-gymnasium

Kruses Gymnasium har i en årrække fungeret som Team Danmark-gymnasium på grund af sin beliggenhed tæt på Elitelandsbyen i Farum. Det har gjort det muligt for nogle af specialforbundene og Team Danmark at samle talentfulde unge sportsfolk tæt på en uddannelsesinstitution.

Selvom Elitecentret nu er ophørt, fortsætter det nære samarbejde mellem skole og specialforbund, hvilket muliggør at elever kan få en sammenhængende hverdag, hvor sportslige ambitioner kan løbe hånd i hånd med en ungdomsuddannelse med gode fremtidsmuligheder.

Typisk vil grundforløbet blive gennemført med normalt skema, mens resten af gymnasieuddannelsen kan strækkes over tre et halvt år, så der bliver tid til at dyrke sport samtidig.

På Marie Kruses Skole har vi…

  • Trygge rammer
  • Mulighed for individuelle aftaler i forhold til træning
  • Fleksibel undervisning i hverdagen
  • Mulighed for fleksibel undervisning under trænings- og turneringsophold
  • En kontaktperson der tager hånd om den enkelte elev

Kravet til at blive godkendt til et forlænget uddannelsesforløb er, at du hører til blandt de absolut bedste i din aldersklasse inden for din sportsgren – ellers har du ikke et sportsligt motiv til at forlænge din ungdomsuddannelse.
Du kan læse mere om de enkelte specialforbunds specifikke kriterier for at blive Team Danmark-elev via linket til højre på siden. Husk at vedlægge en sportslig godkendelse fra Team Danmark, når du søger om optagelse.

Kruses Gymnasiums kontaktperson vedrørende Team Danmark-ordningen er vicerektor Anders Lassen, al@mks.dk, tlf. 44 34 62 00.