Marie Kruses Skole og Kruses Gymnasium holder lukket til og med Påsken

11. mar 2020
Kære forældre, elever og ansatte

Nedlukningen af Marie Kruses Skole og Kruses Gymnasium fortsætter til og med Påskeferien som følge af statsministerens pressemøde mandag eftermiddag.

Dermed skal elever i såvel grundskole som 0.g og gymnasium foreløbig først møde ind på skolen igen tirsdag den 14. april. Det er dog vigtigt at understrege, at datoen er foreløbig, og det kan derfor ikke udelukkes, at nedlukningen af Kruse forlænges yderligere. Vi vil naturligvis informere yderligere, så snart vi er bekendte med myndighedernes eventuelle forlængelse af de igangværende corona-tiltag.

Den forlængede nedlukning af Kruse kan naturligvis medføre, at nogle forældre til elever i grundskolen har behov for at få deres barn/børn passet i uge 14. Såfremt forældre varetager en kritisk funktion i samfundet eller af andre årsager ikke har mulighed for at blive hjemme, står Kruse klar med nødpasning af børnene. Det er derfor vigtigt, at forældre med et sådant behov tager kontakt til skolen og meddeler, i hvor stort et omfang der er behov for pasning af deres børn.

 

Med venlig hilsen

Carsten Gade

Rektor

Følg med på Kruses hjemmeside eller på Facebook, hvor skolen vil holde jer opdateret, når der er nye relevante informationer vedrørende nedlukningen af skolen.