Orienteringsaften

18. jan. 2023

DSC1086 Zoom

Kom til orienteringsaften onsdag den 18. januar kl. 19-21 og opdag mulighederne på Kruses Gymnasium

Kom og oplev den særlige stemning, når vi onsdag den 18. januar skruer op for vinterhyggen og byder velkommen til en helt særlig aften på Kruse! I skal møde elever, lærere og rektor, som alle vil fortælle om livet og mulighederne på Kruse. Vi glæder os til at dele denne hyggelige aften med jer, og give jer et indblik i en gymnasiekultur, som hviler på nære relationer, et stærkt sammenhold og et inspirerende undervisningsmiljø. Orienteringsaftenen bliver afholdt som et delvist udendørs arrangement, så husk det varme overtøj! Tilmelding er ikke nødvendig.

Vi sætter en kæmpe tipi op i skolegården, tænder fakler og byder på varm kakao! Fra skolegården kommer I på guidede ture med vores elever, som tager jer med ind på skolen til en præsentation af de forskellige studieretninger. I vil også blive inviteret indenfor af vores mange elevudvalg, som vil fortælle om de spændende aktiviteter, som de krydrer hverdagen på Kruse med. Sidst men ikke mindst skal I møde vores rektor Carsten Gade, som vil informere om ansøgningsprocessen og de særlige forhold, der gælder for privatgymnasierne, som ikke er en del af elevfordelingsaftalen.

Alle kan gå på Kruse! 

Vi optager alle interesserede elever, så længe der er plads – uanset din faglige baggrund, bopælskommune eller indkomstgruppe. Som privat gymnasium er vi ikke en del af elevfordelingsaftalen. Vi kan frit optage elever uanset baggrund, og en stor del af vores elever kommer fra andre grundskoler end Marie Kruses Skole – både i og uden for Furesø Kommune. 

På Kruse bliver du en del af en ungdomskultur, hvor vi både engagerer os i undervisning og i hinanden. Vi rangerer i toppen af karaktergennemsnittet for landets gymnasier – og vi er overbeviste om, at det skyldes den helt unikke kultur, vi har her på Kruse. Her er nære relationer og et stærkt fællesskab på tværs af klasserne.

Vores elever er interesserede og dedikerede, men man behøver ikke at have et tårnhøjt snit for at starte på Kruse – vi har plads til alle, som har lyst til at være en del af en kultur, hvor det er fedt at blive dygtigere og udvide sin horisont.

IMG 1158 Kopi

Kruse Elitesport

Dyrker du sport på eliteplan? Så er Kruse det rigtige valg! Vi skaber rammerne for, at du som elitesportsudøver kan fortsætte din sportslige karriere og samtidig tage en ungdomsuddannelse på normeret tid. Vi samarbejder med Furesø Idrætstalenttilbud og lokale sportsklubber om at sikre et godt lokalt uddannelsestilbud. Vores eliteprogram indeholder bl.a.:

  • Sportsrelaterede oplevelser, foredrag og events
  • Støtte og vejledning af vores elitesportskoordinator
  • Træningstøjspakke
  • Madordning i kantinen
  • Sportsrelateret fravær godskrives
  • Adgang til styrketræningscenter på skolen

#kruseliv

Undervisningen

Fællesskabet

Elevernes gymnasium