Orienteringsaften

2. februar 2022
kl. 19-20.30

Phphoto.Dk 9667

Nåede du ikke vores fysiske orienteringsaften? Så mød os på skærmen den 2. februar kl. 19!

Den 2. februar holder vi en ekstra orienteringsaften. Denne gang bliver det virtuelt, og elever, lærere og rektor står klar til at fortælle alt om livet på Kruse og besvare de spørgsmål, I måtte have.

På denne aften kan I høre om undervisningen, det sociale liv på Kruse og mulighederne på både STX og HF. Der vil være præsentation af studieretninger (STX), fagpakker (HF) og valgfag.

Hvordan foregår det?

På aftenen klikker du ind på denne side, hvor der vil være et link til zoom.

Kruses Skole V2 (54 Of 88)

Aftenens program

19.00 - 19.20

Velkommen til Kruse ved rektor Carsten Gade og et par elever

19.20 - 20.20

Præsentation af skolens studieretninger (STX) og fagpakker (HF). Her kan du vælg én eller to ting, du vil høre om. Der er præsentation kl. 19.20 og 19.50.

20.20 - 20.30

Q & A – mød skolens ledelse, der kan svare på spørgsmål om studieretninger, fagpakker, valgfag og meget andet.

Introduktion til Kruse

Vores rektor Carsten taler med Amalie og Gustav fra 3.m om livet på Kruses Gymnasium - STX & HF.

Plads til alle 

Vi optager alle interesserede elever, så længe der er plads – uanset din faglige baggrund og bopælskommune. En stor del af vores elever kommer fra andre grundskoler end Marie Kruses Skole – både i og uden for Furesø Kommune. 

På Kruse bliver du en del af en ungdomskultur, hvor faglighed og fællesskab går hånd i hånd. Vi rangerer i toppen af karaktergennemsnittet for landets gymnasier – og vi er overbeviste om, at det skyldes den helt unikke kultur, vi har her på Kruse. Her er nære relationer og et stærkt fællesskab på tværs af årgangene.

Vores elever er interesserede og dedikerede, men man behøver ikke at have et tårnhøjt snit for at starte på Kruse – vi har plads til alle, som har lyst til at være en del af en kultur, hvor det er fedt at blive dygtigere og udvide sin horisont.

STX eller HF?

Er du i tvivl, om du skal vælge STX eller HF? Så kom og hør nærmere om begge muligheder! Hvadenten du vælger en treårig STX eller en toårig HF, bliver du en del af Kruses lange tradition for høj faglighed og et inspirerende studieliv.
STX er for dig, der gerne vil fordybe dig og opnå en solid almendannelse, der ruster dig til en lang videregående uddannelse. Som privatskole har vi mulighed for at tilbyde unikke studieretninger og oprette valgfag med få elever

Læs mere om studieretninger

Har du derimod planer om at søge ind på en mellemlang videregående uddannelse, så er Kruses HF det oplagte valg. Her vælger du mellem vores erhvervsrettede fagpakker HF Business og HF Sundhed og bliver klar til drømmestudiet på kun to år.

Læs mere om fagpakker

Elevernes gymnasium

Her får du et indblik i studielivet på Kruses Gymnasium – STX & HF.

Mød en kruse-guide

Hør vores kruse-guide Emil fortælle om, hvordan vi tager imod nye elever

Kruses Skole V2 (57 Of 88)

Kruse Elitesport

Dyrker du sport på eliteplan? Så er Kruse det rigtige valg! Vi skaber rammerne for, at du som elitesportsudøver kan fortsætte din sportslige karriere og samtidig tage en ungdomsuddannelse på normeret tid. Vi samarbejder med Furesø Idrætstalenttilbud og lokale sportsklubber om at sikre et godt lokalt uddannelsestilbud. Uanset om du vælger STX eller HF, kan du blive en del af Kruse Elitesport. Vores eliteprogram indeholder bl.a.:

  • Godskrivelse af sportsrelateret fravær
  • Tid til morgentræning 
  • Sportsrelaterede arrangementer
  • Adgang til styrketræningscenter på skolen
  • Træningstøjspakke

Hør mere om STX, HF og Kruse Elitesport til orienteringsaften d. 19. januar kl. 19-21.

HF på Kruse

Hør Ida-Caroline fortælle, hvorfor hun valgte HF på Kruse

Ny elev på Kruse

Hør Louise fortælle, hvordan det var for hende at starte på Kruse