Det sociale liv

Kruses Skole V2 (49 Of 88)

På Kruse har vi et stærkt fællesskab på tværs af klasser og årgange. Som elev i 0.g bliver du også en del af det sociale liv på Kruses Gymnasium.

Som 0.g-elev inviteres du altid med til gymnasiets fester og café-arrangementer. Du kan også frit deltage i gymnasiets mange udvalg, hvor elever mødes om deres interesser på tværs af klasser og årgange.

241545708 4298888690158992 4003797709419297232 N
Kruses Skole V2 (56 Of 88)

Come together!

På Kruse prioriterer vi det sociale liv og fællesskabet højt, og skoleåret er spækket med hyggelige, sociale aktiviteter. Fire-fem gange om året omdanner caféudvalget kantinen og skolegården til et hyggeligt cafémiljø, der går under navnet Café Kruse – eller bare CK. Der er garanti for hygge, god stemning og plads til alle! Café Kruse er stedet, hvor man kan holde pause fra afleveringer og fremlæggelser og i stedet hygge sig med venner fra alle klasser og årgange over eksempelvis bordfodbold eller elevarrangerede dyster.

Og så er der Krusefesterne! Fem gange om året omdanner festudvalget skolen til en fed klub fyldt med festglade unge mennesker. Til flere af årets fester er Kruse-elever velkomne til at tage venner med udefra, og derfor vil man altid møde ca. 500 unge mennesker i højt humør. Til alle Krusefester vil feststemte lærere stå i baren og sælge sodavand, øl og cider. Stærkere alkohol må ikke indtages på skolen, ligesom rygning og brug af snus er forbudt på skolens område før, under og efter festen.


Som elev i 0.g har du også mulighed for at dyrke dine interesser og møde nye kammerater i et af gymnasiets mange elevudvalg.

Elevudvalg