Orienteringsaften

Kruses Gymnasium (3)

Næste orienteringsaften finder sted i januar 2025

Nåede du ikke at besøge os til vores orienteringsarrangementer? Så er du altid velkommen til at booke en besøgsdag!

En besøgsdag giver et rigtig godt indblik i livet på Kruse. Vi skræddersyer et dagsprogram til dig, så du oplever forskellige fag og undervisningsformer, og får rig mulighed for at tale med eleverne.

Book besøgsdag

 

Er du interesseret i at høre mere om skoleåret 25/26, så tilmeld dig vores interesseliste her. Så modtager du automatisk information om bl.a. den kommende orienteringsaften.

 

Alle kan gå på Kruse!

Kruses Gymnasium er for alle, som har lyst til at være en del af en kultur, hvor vi både går op i undervisningen og i hinanden. Vi har en stærk faglig profil og et sprudlende socialt liv med masser af aktiviteter på tværs af klasserne.

Vi optager alle interesserede elever, så længe der er plads! Som privat gymnasium kan vi frit optage elever, uanset bopælsadresse og transporttid, blot man opfylder de almindelige optagelseskrav, som gælder for alle gymnasier. En stor del af vores elever kommer fra andre grundskoler end Marie Kruses Skole - både i og uden for Furesø Kommune.

Vores elever er interesserede og dedikerede, men man behøver ikke at have et tårnhøjt snit for at starte på Kruse – vi har plads til alle, som har lyst til at være en del af en kultur, hvor det er fedt at blive dygtigere og udvide sin horisont. Læs mere om optagelse her:

Optagelse

Tradition, faglighed og nærvær

På Kruses Gymnasium bliver du en del af en lang og stolt tradition, hvor faglighed og nærvær er i højsædet. Skolen blev grundlagt i 1869 af Marie Caroline Ernestine Clementine Kruse under mottoet "Ej at synes, men at være", og til den dag i dag er det vores ambition at være et sted, hvor man ikke bare udvikler sig fagligt, men udvikler sig som menneske.

For os er der ikke forskel på uddannelse og dannelse - en uddannelse på Kruses Gymnasium indebærer ikke kun et højt fagligt niveau, men også opmærksomhed på alle de facetter, der gør os til dannede mennesker i traditionel forstand: evnen til at fordybe sig, evnen til at reflektere, lysten til at udvide sin horisont og engagere sig i vores samfund.

Det faglige niveau på Kruse har altid været højt, og de fleste af vores elever vælger at læse videre på en lang, videregående uddannelse. Man behøver ikke at have et højt snit for at starte på Kruse, men hvis man er klar til at være en del af en kultur, hvor vi engagerer os og går op i undervisningen, så er der en god chance for, at man vil opleve et fagligt løft.

Kulturen på Kruse bygger på nære relationer både eleverne imellem, men også elever og lærere imellem. Fællesskabet blandt eleverne styrkes af vores mange elevdrevne aktiviteter som fx elevudvalg, hvor man kan mødes om sine interesser på tværs af klasserne.

Vores lærere følger eleverne tæt og vi bruger mange kræfter på at skabe de optimale rammer for elevernes udvikling - både i forhold til dem, som har brug for ekstra støtte, og dem, som har lyst til ekstra udfordringer.

363673108 239801432185741 8506493910303128660 N

Kruse Elitesport

Dyrker du sport på eliteplan? Så er Kruse det rigtige valg! Vi skaber rammerne for, at du som elitesportsudøver kan fortsætte din sportslige karriere og samtidig tage en ungdomsuddannelse på normeret tid. Vi samarbejder med Furesø Idrætstalenttilbud og lokale sportsklubber om at sikre et godt lokalt uddannelsestilbud. Vores eliteprogram indeholder bl.a.:

  • Sportsrelaterede oplevelser, foredrag og events
  • Støtte og vejledning af vores elitesportskoordinator
  • Træningstøjspakke
  • Madordning i kantinen
  • Sportsrelateret fravær godskrives
  • Adgang til styrketræningscenter på skolen

 

Læs mere om Kruse Elitesport

#kruseliv

Undervisningen

Alle kan gå på Kruse!

Fællesskabet