Hverdagen

Kruses Gymnasium 2021 8

På Kruse bliver du en del af en ungdomskultur, hvor faglighed og fællesskab går hånd i hånd. 

Vi rangerer i toppen af karaktergennemsnittet for landets gymnasier - og vi er overbeviste om, at det skyldes den helt unikke kultur, vi har her på Kruse. Her er nære relationer og et stærkt fællesskab på tværs af årgangene. Vores elever er interesserede og dedikerede, men man behøver ikke at have et tårnhøjt snit for at starte på Kruse - vi har plads til alle, som har lyst til at være en del af en kultur, hvor det er fedt at blive dygtigere og udvide sin horisont.

Fdsfsd

Faglighed og fællesskab

På Kruses Gymnasium bliver du en del af en ungdomskultur, hvor høje faglige ambitioner og nære forpligtende fællesskaber er bærende værdier. Du vil opleve en spændende hverdag, hvor ekskursioner, workshops, varierende arbejdsformer og inspirerende foredrag er en fast del af studielivet. Vi går langt for at give vores elever unikke oplevelser, der giver nye perspektiver og vækker nysgerrighed.

Dannelse og uddannelse hænger uløseligt sammen på Kruse. Det er vores overbevisning, at dine karrieremuligheder er grundlagt på solide faglige kompetencer i kombination med et sundt selvværd. Derfor arbejder vi hver dag på at holde det faglige niveau højt, samtidig med at vi skaber de bedste rammer for, at du trives og bliver en aktiv del af det sociale liv på gymnasiet.

For os er der ingen modsætning mellem høje faglige ambitioner og et forpligtende fællesskab med plads til alvor, fordybelse, fest og farver. Det vigtige er, at du har lyst til at lære og til at engagere dig i gymnasielivet.

DSC3582 1024X683 (2)
DSC3512 1024X683

Det sociale liv

Vi prioriterer den sociale del af gymnasielivet højt og har masser af fede fester og hyggestunder sammen. Fire-fem gange om året omdanner caféudvalget kantinen og skolegården til et hyggeligt cafémiljø, der går under navnet Café Kruse – eller bare CK. Der er garanti for hygge, god stemning og plads til alle! Café Kruse er stedet, hvor man kan holde pause fra afleveringer og fremlæggelser og i stedet hygge sig med venner fra alle klasser og årgange over eksempelvis en omgang bordfodbold.

Og så er der Krusefesterne! Fem gange om året omdanner festudvalget skolen til en fed klub fyldt med festglade unge mennesker. Til flere af årets fester er Kruse-elever velkomne til at tage venner med, og derfor vil man altid møde ca. 500 unge mennesker i højt humør. Til alle Krusefester vil feststemte lærere stå i baren og sælge øl og cider. Stærkere alkohol må ikke indtages på skolen, ligesom rygning og brug af snus er forbudt på skolens område før, under og efter festen.

DSC3528 1024X683

Kruses kantine

I frokostpausen summer det af liv i vores hyggelige kantine. Her sørger kantineteamet for et bredt udvalg af sandwich, snacks og drikkevarer samt dagens lune ret til omkring 30 kr. Men det er ikke kun maden, der giver eleverne energi - for i kantinen er eleverne selv DJ's i frokostpausen! Så hvis du trænger til et friskt beat, er kantinen det perfekte sted at nyde frokosten med kammeraterne. Kantineteamet hører gerne fra elever med gode forslag til dagens ret.

Kantinen er åben fra kl. 8 til 14.30. Spørgsmål kan stilles på tlf.: 44 34 62 04. Der kan betales med kontanter, dankort, visa electron og MasterCard. Vi bruger webkantinen Kanpla - herfra kan eleverne bestille og betale mad. 

 

Webkantine

Skolebus

Kl. 07.20 – Slangerup Rutebilstation

Kl. 07.28 – Slagslunde Forsamlingshus

Kl. 07.35 – Ganløse ved Kirken

Kl. 07.43 – Kirke Værløse, Bundsvej v/Lejrvej (ved offentligt busstoppested)

Kl. 07.51 – Busstoppestedet på Kirke Værløsevej (overfor indkørslen til Søndersøskolen)

Kl. 07.55 – Værløse St. (busstoppested på Fiskebækvej)

Kl. 08.05 – ank. Marie Kruses skole

Ringetider

1. modul: kl. 08.20 - 09.55

2. modul: kl. 10.10 - 11.45

3. modul: kl. 12.15 - 13.50

4. modul: kl. 14.00 - 15.35