Oplev Kruse

Phphoto.Dk 9667

Gå på opdagelse i vores virtuelle orienteringsunivers!

Her på siden kan du finde en masse introduktionsvideoer om Kruses Gymnasium - STX & HF. Gå på opdagelse i videoerne og hør elever og rektor fortælle om livet på Kruse og mulighederne på både STX og HF! Vil du opleve Kruse helt tæt på, er du altid velkommen til booke en besøgsdag:

Book besøgsdag

Fysisk orienteringsaften 2022

I år holdt vi en lidt anderledes orienteringsaften! Vi satte en kæmpe tipi op i skolegården og inviterede vores gæster indenfor i mindre grupper med vores elev-guides.

Virtuel orienteringsaften 2022

Se et klip fra den virtuelle orienteringsaften. Her fortæller rektor Carsten Gade og Louise fra 3.m om Kruses Gymnasium - STX & HF.

Plads til alle 

Vi optager alle interesserede elever, så længe der er plads – uanset din faglige baggrund og bopælskommune. En stor del af vores elever kommer fra andre grundskoler end Marie Kruses Skole – både i og uden for Furesø Kommune. 

På Kruse bliver du en del af en ungdomskultur, hvor faglighed og fællesskab går hånd i hånd. Vi rangerer i toppen af karaktergennemsnittet for landets gymnasier – og vi er overbeviste om, at det skyldes den helt unikke kultur, vi har her på Kruse. Her er nære relationer og et stærkt fællesskab på tværs af årgangene.

Vores elever er interesserede og dedikerede, men man behøver ikke at have et tårnhøjt snit for at starte på Kruse – vi har plads til alle, som har lyst til at være en del af en kultur, hvor det er fedt at blive dygtigere og udvide sin horisont.

Elevernes gymnasium

Her får du et indblik i studielivet på Kruses Gymnasium – STX & HF.

Mød en kruse-guide

Hør vores kruse-guide Emil fortælle om, hvordan vi tager imod nye elever

IMG 1158 Kopi

Kruse Elitesport

Dyrker du sport på eliteplan? Så er Kruse det rigtige valg! Vi skaber rammerne for, at du som elitesportsudøver kan fortsætte din sportslige karriere og samtidig tage en ungdomsuddannelse på normeret tid. Vi samarbejder med Furesø Idrætstalenttilbud og lokale sportsklubber om at sikre et godt lokalt uddannelsestilbud. Uanset om du vælger STX eller HF, kan du blive en del af Kruse Elitesport. Vores eliteprogram indeholder bl.a.:

  • Godskrivelse af sportsrelateret fravær
  • Tid til morgentræning 
  • Sportsrelaterede arrangementer
  • Adgang til styrketræningscenter på skolen
  • Frokostordning i kantinen
  • Træningstøjspakke

HF på Kruse

Hør Ida-Caroline fortælle, hvorfor hun valgte HF på Kruse

Ny elev på Kruse

Hør Louise fortælle, hvordan det var for hende at starte på Kruse

DSC4712 LOWRES 1024X683

STX eller HF?

Hvad enten du vælger en treårig STX eller en toårig HF, så bliver du en del af Kruses lange tradition for høj faglighed og et inspirerende studieliv.

STX er for dig, der gerne vil fordybe dig og opnå en solid almendannelse, der ruster dig til en lang videregående uddannelse. Som privatskole har vi mulighed for at tilbyde unikke studieretninger og oprette valgfag med få elever.

Læs mere om studieretninger

Har du derimod planer om at søge ind på en mellemlang videregående uddannelse, så er Kruses HF det oplagte valg. Her vælger du mellem vores erhvervsrettede fagpakker HF Business og HF Sundhed og bliver klar til drømmestudiet på kun to år.

Læs mere om fagpakker